1000 I UNA NINEKA

1000 I UNA NINEKA


....Per què mai donem tant com quan el que reben és esperança....

lunes, 21 de enero de 2013

FORMA PAGAMENT

Hola a tothom!
Encara que ja ho he explicat a Facebook i per mail a les participants , faig aquesta entrada al blog epicant la forma de pagament:

PAGAMENT:

PER A LES PARTICIPANTS/AUTORES.

A partir del dia 15 de Gener comencen a recollir els diners, juntament amb aquella fulla que teniu les participants. Recordeu portar dues copies , una serà per vosaltres i un altre per a nosaltres.
Si voleu fer l'ingrés en compte per no anar amb els diners a sobre, haureu d'indicar el vostre nom i el taller al que assistiu, Centre, Almeda etc
Lliureu a la persona responsable del taller la fulla i el comprovant de la transferència.
Nº Compte:
Caixa Catalunya 2013 32 11 640200147996

PER A LES NO PARTICIPANTS/ AUTORES.

Si heu reservat una NINEKA, el plaç de pagament començar el 15 de Gener, fins el 15 de Febrer.
Podeu fer el ingrés en el mateix nº de compte, però MOLT IMPORTANT!!!!!!, en l'ingrés cal especificar molt bé el nom de la autora i el nº de la seva NINEKA, el que figura al canto del seu nom. El nº de FOTO NO SI US PLAU!!
Sovint no ens deixen posar massa cosa quant fem un ingrés, però ho hem de fer així, mireu d'abreviar, posar el el nom amb la lletra inicial i el cognom sencer , etc.. . De totes maneres un altre solució pot ser que escanejeu el vostre comprovant i ens ho envieu per mail indicant a quines NINEKAS correspon el pagament. REPETEIXO....., nom d'autora i el nº de NINEKA de cada autora, el que està al canto del nom.
Aquest document/comprovant de la transferència, serà el vostre justificant per retirar la NINEKA després de l'exposició. 
Nº Compte:
Caixa Catalunya 2013 32 11 640200147996



No hay comentarios:

Publicar un comentario