1000 I UNA NINEKA

1000 I UNA NINEKA


....Per què mai donem tant com quan el que reben és esperança....

miércoles, 20 de junio de 2012

S'acosten les vacances....

... i els tallers de barri bulleixen d'activitat.
Les ninekaires compartim idees amb què fer les nostres ninekes, per a portar-nos deures de vacances. Com els nostres nens, vaja...
A qui no se li acut fer una perruca de manera diferent, se li acut com fer un altre tipus de vestit, o bé com perfilar millor els ulls i la boca, o bé d'on podem treure cosetes per guarnir les nines....Tot el que anem trobant per casa, susceptible de ser reciclat, va a la bossa. Perquè aquesta és una altra: hem recuperat els "costureros" de la nostra infantesa, de quan apreniem a cosir, aquelles capses de fils o de la costura que n'hi havien quan érem més petites (fa res....). I totes les ninekaires anem tan contentes amb els nostres "costureros", plens de fils, de teles, de botons, de filferros, de llanes...plens d'il·lusió.
És molt curiós observar com cadascuna de les ninekaires plasmem la nostra manera de ser, de vestir, de veure la realitat... en cadascuna de les ninekes que fem: hi ha qui les fa ben colorides, hi ha qui més serioses, hi ha qui les guarneix sense que hi manqui detall, hi ha qui és més austera.... Així, a cada sessió, floreix la creativitat per tots els cantons de la sala: moltes ninekaires desconeixiem que portavem a dintre aquesta capacitat de fer coses amb les nostres mans, i fer ninekes ens ha permès treure tota aquesta creativitat a fora, i, a poc a poc, amb les mestres, anem aprenent a moldejar-la, recreant-la en les ninekes que, cada cop, ens van sortint millor... I el que ens queda per a aprendre!!!!
Ja ho veieu: a més de ser un projecte solidari, és un projecte creatiu i del tot engrescador, i estem encantades d'haver-nos convertit en NINEKAIRES!!

3 comentarios:

  1. Que be ho expliques !!!
    Estic encantada Comunity Managament NINEKAIRE!

    ResponderEliminar
  2. Doncs si, a part de la vessant solidària del projecte, passem una bona estona i dediquem un temps a nosaltres, a crear, a sentir-nos diferents, a relacionar-nos entre nosaltres, etc.
    Gràcies per fer aquests moments realitat!!

    http://filsunics.blogspot.com

    ResponderEliminar
  3. Hola Monica he vist el teu blog, quina artista que estas feta i quines coses més maques que fas !!
    Gràcies per participar en el projecte !
    Una abraçada !!

    ResponderEliminar