1000 I UNA NINEKA

1000 I UNA NINEKA


....Per què mai donem tant com quan el que reben és esperança....

lunes, 4 de junio de 2012

COMENCEM ! TALLER PER FER PERRUQUES





Gràcies a totes les que participareu en aquest projecte!
Si us sembla anem al gra i comencem!!!
El Dilluns dia 18 i Dimarts dia 19, hi haurà el primer taller tutoria per aprendre a fer perruques a les 19:00 hores de la tarda.
El Dilluns dia 18 serà al local de “UNE TU CREATIVIDAD”. La Eva, la seva propietària ha tingut la amabilitat de deixar-nos l’espai per realitzar aquest taller. El local és just davant el Castell on van fer la reunió del dia 31 de Maig. Si voleu quedem davant el Castell a les 18:45. De totes maneres si teniu qualsevol consulta podeu trucar-me.
El Dimarts dia 19 serà al local de la AAVV d’Almeda, també a les 19:00 hores.
Tant sols aprendrem a fer perruques, anirem pas a pas, hi han varies maneres de fer-les. Després vosaltres decidireu quina us va millor.
Necessitarem:
-Un parell de boles de fusta com la de la foto, les podreu trobar a la botiga de ARCRENATA, que està al carrer de correus de Cornellà o a la botiga SIETE CALLES de Sant Joan Despí. Si els hi dieu que son les boles per fer NINEKAS ja saben quines son. Aquesta última botiga no se on és ben be, però la podeu buscar per Internet .
-Un rotllo de fill ferro de 0,6mm de gruix o de 1 mm. D’aquest rotllo a casa talleu 15 trossos de 25cm, i porteu els trossos ( és talla molt bé amb unes alicates, segur que a casa hi teniu)
- Unes ( 4 o 5 ) boletes de boletes de fer collars de colors , les trobareu a qualsevol basar xinès o a les botigues de manualitats com les que us he mencionat abans.
-2 Bobines de punt de creu dels colors que vulgueu . Lo mateix, les trobareu a qualsevol basar xinès , merceria etc..
-1 agulla de punt de creu (No hi ha la foto, però ha de ser una agulla per on pasi el fil de punt de creu)
La pistola de silicona i la silicona, no cal que totes l’emportem, con que en el grup hi hagin quatre o cinc , ja hi farem. Jo portaré la meva, però teniu en comte que les venen també en qualsevol basar xinès, son de les més petites i valen uns 3,50 € aprox.
Be, espero que hagi quedat clar, si no de totes maneres teníeu el meu mòbil i el de qualsevol mestra en el blog. http://miliunanineka.blogspot.com.es/
Ens veien !!
Podeu enviar-me els vostres dubtes mitjançant els comentaris en el blog.
Maria Nineka

No hay comentarios:

Publicar un comentario